Marţi, 19 martie 2024 - 4:26:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Astra Giurgiu a câştigat Cupa României!


24 mai 2014

Astra Giurgiu a cucerit Cupa României după un meci tensionat, care a avut parte de goluri doar de la punctul cu var, însă a abundat în faulturi şi în cartonaşe – zece galbene şi două roşii. Steaua a forţat în prima parte, însă nu a ameninţat niciodată cu adevărat poarta lui Silviu Lung Jr., în timp ce Astra a preferat doar să ţină pericolul departe.

După eliminarea lui Lucian Sânmărtean, giurgiuvenii au prins mai mult curaj, însă nu au reuşit să concretizeze superioritatea numerică în goluri. În prelungiri, Denis Alibec a fost eliminat, iar ”roş-albaştrii” ar fi putut fugi cu victoria, însă Lung – care a fost desemnat şi jucătorul meciului – a fost de neînvins pe Naţional Arena.

Împinşi din spate timp de două ore de peste 45.000 de fani, steliştii au clacat la loviturile de departajare, unde Varela şi Pintilii au ratat, în timp ce giurgiuvenii au greşit doar prin Cristescu.

Astra a câştigat primul trofeu major din istorie, însă căpitanul Budescu a ridicat trofeul în faţa unui stadion aproape gol, pe care se auzeau doar cele trei tobe şi cei aproape două mii de fani veniţi de la Giurgiu, cu sau fără voia lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro