Joi, 28 mai 2020 - 7:51:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Captură de amploare în Portul Constanţa


31 iulie 2014

Peste 460.000 de pachete cu ţigări, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite într-un container.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, beneficiind de suportul informativ al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au identificat, în Portul Constanţa Sud-Agigea, un container încărcat cu ţigarete, care sosise din direcţia Olanda, via Grecia, şi avea ca destinaţie finală o societate comercială din R. Bulgaria.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au fost descoperite 461.000 pachete cu ţigări mărcile Marble, Business Royals şi DON, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 4.610.000 lei dacă ar fi originale.

A fost luată măsura indisponibilizării întregii cantităţi de ţigarete şi lăsarea în custodia liniei de shipping până la finalizarea investigaţiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi „punere în circulaţie, fără drept, a
unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care-l prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, respectiv art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(88 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro