Joi, 28 martie 2024 - 4:48:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Italia - Şase români au murit într-un accident


26 octombrie 2014

Şase români, inclusiv o fetiţă de un an şi trei luni, au murit, iar alte patru persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit cu o camionetă, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia oraşului Roma, relatează ziarul La Repubblica.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 5.00 (6.00, ora României), pe Autostrada A1, pe sensul Napoli-Roma, între localităţile Colleferro şi Valmontone, la periferia sud-estică a Romei, conform presei italiene.

Un microbuz marca Mercedes înmatriculat în România a lovit din spate o autoutilitară Fiat Ducato. Cinci români din microbuz au murit pe loc, iar o fetiţă în vârstă de un an şi trei luni a decedat la spitalul din Tivoli. Alţi trei români au fost răniţi în accident şi au fost transportaţi la spitale din Roma. Conform Ministerului Afacerilor Externe de la Bucureşti, este vorba doar de doi români răniţi, duşi la spitale.

Pesoanele aflate în autoutilitară - o familie marocană formată din părinţi şi patru copii - au suferit doar răni uşoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro