Joi, 28 ianuarie 2021 - 7:07:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

O parte din epava avionului AirAsia prăbuşit a fost scoasă la suprafaţă


10 ianuarie 2015

Echipamente gonflabile de ridicare de mari dimensiuni au fost folosite pentru a scoate la suprafaţă această parte din coada avionului - cea mai mare parte a aparatului gâsită până în prezent - care se afla la aproximativ 30 de metri adâncime, a constatat un jurnalist aflat la bordul navei de război indoneziene KRI Banda Aceh, care participă la operaţiuni, conform Mediafax.

Este vorba despre un fragment vopsit în roşu, pe care scrie cu litere albe Asia, a doua parte a logo-ului companiei aeriene, al cărei avion transporta 162 de persoane.

"Am ridicat coada avionului cu o macara şi am pus-o pe nava Crest Onyx. O vom reexamina pentru a verifica dacă se află acolo cutiile negre, doar pentru a fi siguri", a declarat un purtător de cuvânt al armatei indoneziene, Manahan Simorangkir.

SEMNALE acustice provenind aparent de la cutiile negre ale avionului au fost detectate pentru prima dată vineri. Dar după primele cercetări, se pare că cutiile negre s-au desprins de partea din spate a avionului, unde se află în mod normal, şi s-ar afla pe fundul mării, a declarat un alt oficial, S.B. Supriyadi.

Scafandrii marinei indoneziene continuau sâmbătă să caute cutiile negre sau înregistratoarele de zbor, indispensabile pentru a stabili circumstanţele accidentului.

Avionul Airbus A320-200 a dispărut de pe radare la scurt timp după decolarea, la 28 decembrie, din oraşul indonezian Surabaya, cu destinaţia Singapore. Doar 48 de cadavre au fost recuperate până în prezent din mare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(501 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 ianuarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro