Joi, 25 aprilie 2024 - 3:26:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trupul neînsufleţit al unei actriţe mexicane, descoperit la un an de la dispariţie


15 ianuarie 2015

Trupul neînsufleţit al actriţei mexicane Carmen Yarira Esparza Noriega a fost descoperit în rezervorul de apă al unui cartier rezidenţial din Ciudad de Mexico, la aproape un an după dispariţia ei, informează contactmusic.com.Actriţa Carmen Yarira Esparza Noriega, care avea vârsta de 27 de ani în momentul dispariţiei sale, a fost văzută pentru ultima dată în viaţă într-o sală de sport din Ciudad de Mexico în februarie 2014, afirmă Fox News Latino.

Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit în decembrie, cu ocazia unei anchete a Departamentului pentru Sănătate din capitala mexicană, după ce locuitorii din cartierul rezidenţial Grand Chapultepec, unde locuia actriţa, s-au plâns de gustul ciudat al apei de la robinetele lor.

Oficialii mexicani au cercetat rezervorul care alimenta reţeaua de apă curentă a cartierului respectiv şi au descoperit în el trupul actriţei, care intrase în descompunere.

Rudele ei au putut să identifice trupul după implanturile pe care vedeta mexicană le avea la nivelul şoldurilor şi sânilor, a precizat un medic legist local, citat de Fox News Latino.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro