Joi, 18 aprilie 2024 - 11:48:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CODUL GALBEN de ninsori şi viscol intră în vigoare astăzi


6 februarie 2015

Începând de astăzi, de la ora 16.00, intră în vigoare codul galben de ninsori şi viscol, Bucureştiul şi 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării fiind sub avertizare de ninsoare şi vânt, care la rafală va depăşi 60 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod galben de ninsori şi viscol, valabilă de vineri de la ora 16.00 până sâmbătă la ora 14.00.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în a doua parte a zilei de vineri şi la începutul nopţii de vineri spre sâmbătă, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Munţilor Banatului şi cea mai mare parte a Olteniei, Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. Ninsorile se vor extinde şi în Muntenia şi Dobrogea, unde va continua să ningă, în general slab, până sâmbătă după-amiază.

Cantităţile de precipitaţii vor fi mai însemnate în Oltenia şi la munte, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. Avertizarea cod galben a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara, Sibiu, Braşov şi Covasna.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro