Marţi, 23 aprilie 2024 - 3:17:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un avion Wizzair a aterizat de urgenţă la Roma


8 iunie 2013

Un avion Wizzair care efectua o cursă Bucureşti - Roma a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă, sâmbătă dimineaţa, pe aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, informează România TV. Wizzair transmite că nu au existat răniţi, însă, potrivit presei italiene, trei persoane au fost în stare de şoc.

 

Toţi cei 165 de pasageri au coborât din avion pe tobogane. Potrivit presei italiene, trei persoane se aflau în stare de şoc, iar o echipă medicală a aeroportului le-a acordat primul ajutor.

Avionul companiei Wizz Air zbura pe ruta Bucureşti-Roma şi urma să aterizeze pe aeroportul Ciampino, dar pilotul a cerut să aterizeze pe Fiumicino, unde pista de aterizare este mai lungă.

La aterizare, după ce s-a oprit din rulaj, avionul s-a înclinat într-o parte. Pompierii şi carabinierii au ajuns repede la faţa locului

Agenţia naţională italiană pentru securitate zborurilor a lansat o anchetă pentru a stabili cauza avariei. Celelalte zboruri de pe aeroportul Fiumicino nu au fost afectate de incident.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro