Joi, 18 aprilie 2024 - 11:39:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrom a ieftinit din nou carburanţii


8 martie 2013

OMV Petrom, liderul pieţei locale de distribuţie a carburanţilor,  a ieftinit din nou benzina şi motorina vândute în staţiile proprii

Petrom a ieftinit benzina şi motorina cu trei bani pe litru, începând din 8 martie, ora zero. După ieftinire, preţurile la staţia Petrom din strada Braşov din sectorul 6 al Capitalei sunt următoarele: un litru de motorină Standard costă 6,06 lei, iar un litru de motorină Extra 6,29 lei. Benzina Standard are un preţ de 5,97 lei pe litru, în timp ce un litru de benzină Extra costă 6,39 lei.

Preţurile Petrom diferă de la staţie la staţie, în limita unei variaţii procentuale de 5%.

Este a treia reducere de preţ consecutivă operată de Petrom în ultimele zece zile. Compania a mai redus preţurile la 28 februarie şi la 5 martie, după p perioadă de scumpiri. După ieftinirea de la miezul nopţii, reducerea cumulată de preţ din ultima perioadă este de 14 bani pe litru la benzina şi de 12 bani pe litru la motorina.

OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii, fiind urmată de Rompetrol şi Lukoil.

Companiile petroliere ajustează preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile la ţiţei şi la produsele petroliere pentru zona lor de referinţă, dar şi de condiţiile de pe piaţa locală.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro