Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:14:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep a pierdut în semifinale la Wimbledon, 6-7, 2-6, cu Eugenie Bouchard


3 iulie 2014

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă de Eugenie Bouchard (favorita numărul 13 şi locul 13 WTA) cu scorul de 6-7, 2-6, joi, în semifinalele turneului de la Wimbledon.

După ce începuse bine, evoluţia sportivei din România a fost umbrită de ghinion. Simona a şchiopătat în primul set, la 2-2, după ce s-a accidentat la glezna stângă, însă nu a renunţat şi a revenit în meci după ce i-a fost aplicat un bandaj uriaş. La început a părut să nu fie foarte afectată, însă performanţa sa a scăzut vizibil, odată cu trecerea timpului.

Echilibrul dintre cele două jucătoare s-a menţinut pe parcursul primului set, care a fost decis în tie-break. La 3-2 pentru Simona, partida a fost întreruptă din nou, după ce unui spectator i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia unei echipe medicale. Halep a condus cu 4 - 3, a fost condusă cu 6 - 4, a salvat o minge de meci, însă în cele din urmă a trebuit să se recunoască învinsă, 7 - 5 în favoarea canadiencei.

Setul secund a fost doar o formalitate pentru Bouchard, care a câştigat lejer, 6 - 2, fiind ajutată de multiple greşeli ale Simonei.

Eugenie Bouchard, la prima sa finală de Grand Slam, o va întâlni în ultimul act al turneului pe Petra Kvitova, din Cehia.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro