Duminică, 29 ianuarie 2023 - 3:02:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Vama Nadlac II a fost închisă


22 decembrie 2015

Vama Nadlac a fost închisă în această dimineaţă, după ce sistemul informatic s-a defectat. Şoferii sunt deviaţi pe la punctul de trecere a frontierei de pe DN7.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu, defecţiunea la sistemul informatic de la Punctul de trecere a frontierei Nădlac II a apărut, marţi, în jurul orei 9.00, iar autovehiculele care tranzitau vama nu au mai putut fi verificate, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, pentru a nu se forma coloane de autovehicule în zonă, autorităţile române, împreună cu cele ungare, au decis ca, încă de pe teritoriul Ungariei, şoferii să fie redirecţionaţi către celelalte trei puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad. Astfel, autoturismele au fost redirecţionate către punctele de trecere a frontierei Turnu şi Nădlac 1 (DN7), iar camioanele către Vărşand.

Reprezentanţii Poliţiei de Fontieră Arad estimează că defecţiunea va fi remediată în jurul orei prânzului.

Conform sursei citate, în momentul apariţiei defecţiunii, la PTF Nădlac II nu era aglomeraţie.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac II de pe autostrada A1 a fost deschis în luna iulie, având 20 de benzi de circulaţie, supravegere video cu recunoaştere automată a numerelor de înmatriculare şi parcare pentru camioane, costurile de amenajare fiind de 30 de milioane de lei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 ianuarie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro