Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:03:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Om de afaceri, condamnat la ani grei de închisoare


14 ianuarie 2016

Oamenii legii i-au dat o lovitură dură unui om de afaceri. Milionarul Titus Iliuţă a fost condamnat de către judecătorii Curţii de Apel Bucureşti la 9 ani de închisoare cu executare. Acesta a fost deja încarcerat în Penitenciarul Bistriţa. Titus Iliuţă a fost găsit vinovat de comiterea a 6 infracţiuni, toate economice. După cinci ani de procese, Curtea de Apel Bucureşti a venit, miercuri, cu o sentinţă definitivă în cazul omului de afaceri Titus Iliuţă, cercetat încă din anul 2010. Acesta a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

„În baza art. 33 a şi b- 34 lit b, C. Pen. 1969 şi art 35 al. 3 C. pen. 1969 contopeşte pedepsele principale şi complementare şi aplică inculpatului Iliuţă Titus pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare, sporită cu un an închisoare, urmând ca inculpatul să execute 9 ani închisoare şi 5 ani pedeapsă complementară constând în interzicerea drepturilor”, precizează în decizie Curtea de Apel Bucureşti. Omul de afaceri se face vinovat de asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, delapidare cu consecinţe deoebit de grave în formă continuată, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, evaziune fiscală în formă continuată şi de spălare de bani în formă continuată.

Judecătorii au cerut şi sechestru pe toate proprietăţile sale, până când statul îşi va recupera cei 3,2 milioane de lei cu care a fost prejudiciat prin evaziune fiscală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro