Marţi, 23 aprilie 2024 - 4:07:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tragedie la Râşnov


25 iulie 2012

rasnovO femeie în vârstă de 44 de ani, care mergea liniştită pe trotuar, în Râşnov, a fost grav rănită şi transportată la spital, după ce a fost lovită de o semiremorcă şi proiectată într-un zid. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12.00, la intersecţia străzilor Republicii şi Cetăţii din Râşnov. Şoferul autoturismului care tracta semiremorca nu a asigurat-o corespunzător, iar semiremorca s-a desprins şi a lovit femeia care trecea în acel moment pe trotuar.


„Femeia a fost grav rănită şi transportată la spital. De asemenea, remorca a lovit şi o conductă de gaz, dar din câte am înţeles aceasta era dezafectată “, a spus Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov.
Femeia a suferit răni grave la picioare şi este posibil să rămână infirmă pe viaţă. La locul accidentului au sosit două echipaje SMURD pentru a-i acorda ajutor victimei, precum şi un echipaj cu apă şi spumă pentru preîntâmpinarea unui incendiu.
Echipe de poliţişti, dar şi reprezentanţi ai operatorului de gaz din localitate, au ajuns la locul accidentului pentru a face verificări şi pentru a lua măsurile necesare în vederea preîntâmpinării unei explozii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro