Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:17:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Opt ore de trafic blocat pe A3 din cauza unei cisterne rărsturnate


25 iunie 2017

Traficul rutier a fost oprit, sâmbătă, pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti, după ce o autocisternă încărcată cu motorină şi benzină s-a răsturnat pe sensul de mers către Bucureşti, iar din autovehicul s-a scurs combustibil. În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime.

Traficul rutier pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, blocat complet după răsturnarea pe marginea şoselei, a unei cisterne cu 32 de tone de motorină şi benzină, a fost reluat, sâmbătă seară, după aproape nouă ore.

CIrculaţia pe autostrada A 3 a fost reluată sâmbătă seară, cu puţin înaintea orei 20.00, anunţă reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Autostrada a  fost blocată pe ambele sensuri timp de aproximativ nouă ore, după ce o cisternă încărcată cu 32 de tone de motorină şi benzină s-a răsturnat pe marginea carosabilului, iar îân zonă s-au produs scurgeri de combustibil

Pompierii prahoveni au reuşit repunerea pe roţi a capului-tractor al cisternei care s-a răsturnat, sâmbătă, pe A3, operaţiunea fiind făcută după transvazarea a jumătate din încărcătura de 32 de tone de combustibil. La ora transmiterii ştirii, autostrada este în continuare blocată şi se lucrează pentru punerea pe roţi a cisternei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, sâmbătă după-amiază, după o operaţiune care a durat câteva ore, capul tractor al cisternei răsturnate pe A3 la kilometrul 51+800 de metri, a fost repus pe roţi.

Acesta a fost ridicat în poziţia normală după transvazarea a jumătate din încărcătura de 32 de tone de motorină şi benzină.

La ora transmiterii acestei ştiri, autostrada este în continuare blocată şi se lucrează pentru ridicarea, cu ajutorul unei macarale, a cisternei 

Potrivit Poliţiei Române, sâmbătă, în jurul orei 11.00, traficul rutier a fost oprit pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 51+800, pe sensul către Bucureşti, după ce şoferul unei autocisterne încărcate cu benzină şi motorină a pierdut controlul direcţiei, iar autovehiculul de mare tonaj s-a răsturnat în afara părţii carosabile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro