Vineri, 29 martie 2024 - 8:44:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


23 de localităţi din Prahova nu au curent electric de peste 24 de ore


10 decembrie 2012

De mai bine de 24 de ore, 23 de localităţi din Prahova nu au curent electric şi nici apă. Ninsorile abundente şi viscolul au rupt firele de înaltă tensiune, iar şi mai multe transformatoare au luat foc. Toate astea au lăsat peste 34.000 de consumatori din Prahova fără curent şi fără apă. În aceste condiţii, oamenii sunt disperaţi pentru că stau în beznă. Singura lor sursă de căldură este, acum, flacăra de la aragaz.

Pe lista localităţilor afectate de vremea rea se află şi oraşele Comarnic şi Breaza, aici fiind închise şi unităţile de învăţământ.

Vremea rea i-a împiedicat şi pe reprezentanţii secţiei de votare din localitatea prahoveană Secăria să ajungă la Biroul Electoral Judeţean Prahova cu procesele-verbale şi sacii cu voturi, la peste 15 ore de la terminarea votului, din cauză că drumurile din zonă au fost blocate în urma căderilor masive de zăpadă, în unele locuri stratul de zăpadă depăşind un metru.

Ministerul Economiei a anunţat  că numărul localităţilor fără curent electric din cauza vremii nefavorabile a scăzut de la 117, înregistrat duminică seară, la 87.

Sursa citată precizează că luni, la ora 14.00, nu aveau curent electric 65 de localităţi din judeţele Bistriţa-Năsăud, Dâmboviţa, Buzău, Prahova, Galaţi, Vrancea, Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi.

De asemenea, alte 22 de localităţi, din Argeş, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Olt şi Arad, sunt, de asemenea, nealimentate cu electricitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro