Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:39:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident grav pe A2


27 decembrie 2012

Patru membri ai unei familii - mamă, tată şi doi copii - au fost transportaţi, joi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un utilaj de deszăpezire la kilometrul 130 al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, bărbatul are 50 de ani, femeia 40, iar cei doi copii, un băieţel şi o fetiţă, au un an şi şase luni, respectiv, un an şi trei luni.

La faţa locului s-au deplasat maşini ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi, precum şi echipajul de descarcerare al pompierilor militari, care i-au scos pe bărbat şi pe femeie, rămaşi încarceraţi în partea din faţă a maşinii lovite.

Primele date medicale arată că şoferul are leziuni craniene uşoare şi la nivelul toracelui, iar femeia şi copiii au răni minore şi escoriaţii, toţi primind îngrijiri medicale la faţa locului şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. Victimele sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro