Marţi, 19 martie 2024 - 6:57:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noi tarife pentru tranzitarea podurilor Giurgeni-Vadul Oii şi Feteşti-Cernavodă


5 ianuarie 2013

Taxele pentru o trecere peste Dunăre pe podurile de la Giurgeni - Vadul Oii şi Feteşti - Cernavodă vor fi majorate cu peste 10%, în două faze, dar vor fi acordate reduceri pentru trecerile multiple şi preplătite.

Noile tarife au fost aprobate printr-un ordin al ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, care modifică prevederile unui act similar din 2010.

În cazul podului Giurgeni - Vadul Oii, taxa pentru o trecere în cazul autoturismelor şi vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone va creşte de la 9 lei la 10 lei în prima etapă şi la 11 lei în cea de-a doua. În cazul vehiculelor cu minim patru axe şi masa totală maximă autorizată de minim 12 tone, taxa pentru o trecere va urca la 55 lei, respectiv la 64 lei.

Pentru podul Feteşti - Cernavodă, costul unei treceri pentru autoturisme şi vehiculele cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone va urca de la 11 lei la 12 lei, respectiv la 13 lei, în etapa a doua. În cazul celor cu masa totală maximă autorizată de cel puţin 12 tone, taxa pentru o trecere va fi majorată la 80 lei, respectiv la 91 lei, în etapa a doua. Valoarea taxelor include TVA.

Pentru podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse, tarifele sunt exprimate în euro, iar MTI a decis menţinerea acestora la valorile actuale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro