Joi, 28 martie 2024 - 6:39:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CLUJ/ Fetiţă de 4 ani decedată pe masa de operaţie


15 ianuarie 2013

O fetiţă de 4 ani din oraşul bistriţean Năsăud a murit, luni, 14 ianuarie, pe masa de operaţie la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj. Copilul a fost adus în şoc septic la Cluj-Napoca după ce luni a suferit o entorsă în urma cu o săptămână şi a ajuns prin două spitale din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Părinţii au dus-o miercuri, 9 ianuarie, la spitalul din oraşul Năsăud unde i s-a făcut o radiografie şi s-a observant că are o entorsă. Medicii din Năsăud au trimis-o la Spitalul Judeţean din Bistriţa, unde a consultat-o un ortoped care i-a prescris un tratament la domiciliu.

Însă durerile nu au trecut şi părinţii au dus, din nou, fetiţa, la spitalul din Năsăud, unde medical de gardă i-a pus un bandaj de ghips în zona gambei stângi. Văzând că durerile persistă, părinţii au venit luni, 14 ianuarie, cu ea la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Şi pentru că se simţea foarte rău, copilul a fost dus direct în sala de operaţie.

Corpul micuţei a fost dus la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, spune că instituţia s-a autosesizat şi a început o anchetă.

Sesizare depusă nu este nici la Colegiul Medicilor Bistriţa. Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu, spune că a vorbit cu medicul de familie al fetiţei şi că aceasta nu avea nicio problemă de sănătate. Fetiţa nu mai avea fraţi sau surori.

.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro