Vineri, 29 martie 2024 - 1:13:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


10 ani de închisoare NEVINOVATĂ din eroarea fostului procuror Plăcintă


17 ianuarie 2013

Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza Zilei, de la Antena3, povestea Vioricăi Vişan, o femeie care a stat după gratii timp de 10 ani, în ciuda faptului că era nevinovată.

Femeia care locuieşte la Comarnic a fost condamnată la 16 ani de închisoare pentru crimă, fiind acuzată că şi-a ucis soacra.

Adevăratul autor al faptei a fost băiatul ei de 19 ani, crimă pe care acesta a mărturisit-o în nenumărate rânduri, dar nimeni nu a vrut să îl asculte.

Viorica Vişan a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei, unde a povestit tratamentele şi sentimentele pe care le-a experimentat în cei 10 ani cât a stat după gratii.

Realizatorul emisiunii a prezentat, de asemenea, cuvintele de regret pe care fiul ei le-a aşternut într-o scrisoare, în anul 2005, pe vremea când femeia împlinea 55 de ani de ani.

Femeia l-a acuzat de ceea ce s-a întâmplat pe procurorul Constantin Plăcintă, socrul fostului primar Andrei Volosevici, pe care l-a acuzat că a făcut presiuni asupra sa până când, de frică a spus că este  vinovată de crimă.

Cazul a fost amplu mediatizat în presă în urmă cu şapte ani, dar până în prezent nimeni nu a găsit vreo soluţie pentru despăgubirea femeii care a stat zece ani în închisoare nevinovată. Viorica Vişan primeşte acum o pensie de 360 de lei, deoarece nu a avut vechimea necesară pentru pensie completă...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro