Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:01:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Furturi depistate de jandarmi pe raza judeţului Prahova


17 ianuarie 2013

Miercuri, 17 ianuarie 2013, in jurul orei 5.45, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a surprins două persoane în timp ce sustrăgeau componente CFR în zona Staţiei Ploieşti Triaj, judeţul Prahova.

Trecând la identificarea şi cercetarea faptei ilicite, jandarmii au stabilit că ambele persoane sunt angajaţi ai C.F.R. Cei doi au sustras 58 de saboţi de frânare pentru vagoane, în vederea valorificării la un centru de colectare al fierului vechi.

Celor doi li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru fapta susceptibilă a fi “sustragere de componente ale căii ferate şi de bunuri din vagoane”,  dosar ce va fi înaintat Postului de poliţie T.F. Ploieşti Sud, în vederea continuării cercetărilor.

O altă patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a surprins miercuri, 17 ianuarie 2013, patru persoane în timp ce transportau cu ajutorul unei căruţe mai multe cupoane de conductă în oraşul Urlaţi, judeţul Prahova.

În urma identificarii şi verificării faptei ilicite, jandarmii au stabilit că cele patru persoane au sustras 6 cupoane de conductă cu lungimea de 3 metri, 2 cu diametrul de 160 milimetri şi 4 cu diametrul de 80 milimetri, dintr-un parc petrolier.

În momentul surprinderii, aceştia se îndreptau către un centru de colectare al fierului vechi în vederea valorificării.

Celor în cauză, li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru fapta susceptibilă a fi “furt calificat”,  dosar ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în vederea continuării cercetărilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro