Vineri, 29 martie 2024 - 1:09:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pompierii prahoveni la datorie


28 ianuarie 2013

În ultimele 72 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” Prahova au intervenit pentru stingerea incendiilor în mai multe zone din judeţ.

Astfel, în satul Trestioara din comuna Vâlcăneşti, două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Au ars acoperişul din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp şi bunuri de uz casnic şi materiale textile. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.

În comuna Gura Vitioarei, sat Bughea de Jos, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Au ars acoperişul casei construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, o anexă gospodărească construită din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, aparatură electrocasnică, materiale textile, mobilier şi documente personale.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 60.000 lei.

În municipiul Ploieşti strada Toma Ionescu, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unei societăţi comerciale.

Au ars tavanul subsolului construit din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp şi diverse materiale depozitate în subsol (mase plastice, materiale textile, deşeuri).

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.

În oraşul Mizil, strada Griviţei,  echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Au ars bunurile de uz casnic, mobilier şi tâmplărie. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 3.000 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro