Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:53:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Risc de ambuteiaje pe DN1, DN2 şi DN6


14 aprilie 2013

Centrul Infotrafic avertizează că toate drumurile de intrare în Bucureşti se vor aglomera.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, la finalul vacanţei de primăvară, traficul rutier se va intensifica pe principalele drumuri naţionale, mai ales în a doua parte a zilei. Cele mai aglomerate vor fi drumurile care duc către Bucureşti, în special DN1, DN2, DN6 şi autostrada A1.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, intervalul orar în care, de obicei, se formează coloane de autovehicule este 12:00-17:00. Pe autostrada A1, în zilele cu trafic intens, riscul cel mai mare de producere a unor coliziuni în lanţ este imediat după lăsarea serii, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti (pentru că viteza de deplasare scade de la 130 km/h la 50 km/h, iar conducătorii auto a căror vedere se adaptează mai greu întunericului nu mai apreciază corect distanţa în mers faţă de autovehiculele care circulă înainte).

Le recomandăm conducătorilor auto care încheie o coloană de maşini care încetineşte sau opreşte brusc să pună în funcţiunile luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze în timp util.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro