Joi, 18 aprilie 2024 - 11:53:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BRAŞOV/ Bărbat sfâşiat de tigru la Grădina Zoologică


11 iunie 2013

Un bărbat de 43 de ani a fost muşcat de braţ de un tigru la Grădina Zoologică din Braşov, informează România TV. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov.

 

Bărbatul care făcea curăţenie în cuşca tigrului a fost muşcat de animal în zona braţului. Incidentul s-a produs marţi la ora 10.00, la Grădina Zoologică Braşov. Bărbatul muşcat de tigru este beneficiar de ajutor social, care a fost trimis de Direcţia de Servicii Sociale din Primăria Braşov să execute lucrări pentru ajutorul social în sumă de 125 de lei pe care îl primea lunar, a declarat pentru AGERPRES, Mariana Topoliceanu, directorul Direcţiei de Servicii Sociale.

 

"Este o persoană fără adăpost care locuia pe timpul nopţii la Adăpostul de zi pentru persoane fără locuinţă. Începând de marţi până vineri, patru zile a fost repartizat la Grădina Zoologică pentru lucrări de curăţenie cum ar fi măturat alei şi alte munci necalificate, dar în nici un caz să dea mâncare la animale sau să le îngrijească", a spus Topoliceanu.

 

Conducerea Grădinii Zoologice a precizat că bărbatul ar fi zgândărit tigrul şi din această cauză l-ar fi atacat.

 

Mai mulţi poliţişti s-au deplasat la loc incidentului pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii modului în care s-a produs.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro