Joi, 18 aprilie 2024 - 10:41:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Descinderi în Bucureşti, la suspecţii de tâlhărie


15 noiembrie 2013

Descinderi în Capitală vineri dimineaţă. Poliţiştii au căutat mai mulţi tâlhari, deosebit de periculoşi, care operau în mijloacele de transport în comun.

Suspectii sunt acuzaţi că în perioada iulie-septembrie, s-au urcat în tramvaiul 16 în zona cartierului Tei şi au furat de la mai multe persoane telefoane mobile şi lantişoare de aur. Poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare la suspecţii de tâlhărie. Potrivit România TV, indivizii obişnuiau sa acţioneze în special seara, după orele 20.

"Seara, după orele 20 se urcau în tramvaiul 16 de regulă, deposedau victimele de lănţişoare sau telefoane după care alergau în zona în care am intrat. Prejudiciul recuperat până în prezent este de circa 500 lei şi constă în trei telefoane mobile şi un lănţişor de aur. Practic este doar începutul unei acţiuni pe care o vom desfăşura pe parcursul întregii zile, în toată Capitala pe mijloace de transport public de suprafaţă şi subteran", a declarat Croitoru Constantin, comisar Brigada Transporturi Publice al Poliţie Capitalei.

Unul dintre suspecţi a fost arestat deja, iar ceilalţi au fost duşi la audieri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro