Marţi, 19 martie 2024 - 1:38:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Violenţele din Kiev au lăsat în urmă 88 de morţi şi 645 de răniţi


23 februarie 2014

Bilanţul violenţelor care au avut loc la Kiev începând de la marţi a ajuns la 88 de morţi, a anunţat Ministerul ucrainean al Sănătţii sâmbătă seara pe site, relatează BBC News online. Bilanţul anterior, prezentat vineri de către minister era de 77 de morţi şi 577 de răniţi.
 
Instituţia preciza sâmbătă seara, pe site, că acest bilanţ de 88 de morţi include "numărul cunoscut de persoane care au fost ucise în violenţele de la Kiev începând de la 18 februarie"
 
Ministerul a anunţat, de asemenea, că 645 de persoane au fost rănite în violenţele din capitală, potrivit postului Russia Today. Peste două treimi dintre răniţi au fost spitalizaţi. În total, 42 de persoane au solicitat îngrijiri medicale sâmbătă, iar 33 au fost internate, adaugă aceeaşi sursă citând un comunicat.
 
Violenţele au atins un nivel fără precedent la Kiev, în ultima săptămână, după trei luni de criză acută. Deşi situaţia este calmă şi pare că s-a stabilizat din punct de vedere politic, dup? destituirea de facto a lui Viktor Ianukovici din funcţia de preşedinte, sâmbătă, şi eliberarea opozantei Iulia Timoşenko, Ucraina se află într-o situaţie economică pe care Fabuis a catalogat-o săptămâna aceasta "îngrozitoare".
 
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro