Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:34:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A căutat plăcere, a cules durere


6 iulie 2012

prostituate-3Un braşovean de 29 de ani a fost bătut şi jefuit de toţi banii pe care îi avea în portofel în timp ce negocia o partidă de sex, pe Bulevardul Griviţei, din Braşov. Aproape de miezul nopţii, bărbatul negocia cu o tânără de 18 ani din Apaţa întreţinerea de relaţii sexuale contra cost. Nu au apucat însă să ajungă la o înţelegere pentru că doi indivizi de 24, respectiv 25 de ani, complici ai femeii, l-au pus la pământ şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei.

După ce i-au luat şi cei 250 de lei pe care i-au găsit asupra lui, cei trei s-au făcut nevăzuţi. Scăpat de mina agresorilor, braşoveanul a sunat imediat la poliţie şi a povestit ce a păţit. După câteva ore de la sesizare, cei treei au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

„Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi “, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro