Vineri, 29 martie 2024 - 8:32:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pasaj suprateran în zona Gării de Vest


1 noiembrie 2012

Consilierii judeţeni au aprobat,ieri, declanşarea procedurilor de expropriere a terenurilor proprietate privată din zona Gării de Vest pentru a putea fi demarare lucrările la acest important pasaj. Expropierile reprezintă ultimul pas înainte de depunerea proiectului finanţat din fonduri europene pe Polul de Creştere Ploieşti-Prahova. Proiectul "Accesibilitate şi fluidizare trafic către zona industrială Ploiesti Vest şi platforma industrială Brazi" va necesita expropieri în valoare de  1.532.587,97 de lei.

Banii vor fi viraţi de către CJ Prahova în cel mult 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii, într-un cont deschis pe numele expropriatorului la dispoziţia proprietarilor de terenuri, în vederea plăţii despăgubirilor.

Vor fi expropriate 57 de parcele de teren, cu suprafeţe cuprinse între cinci metri pătraţi şi maximum 628 de metri pătraţi.

Proiectul de realizare a pasajului de la Gara de Vest a fost iniţiat de către Primăria Ploieşti, în colaborare cu Consiliul Judeţean Prahova. Proiectul are în vedere realizarea unui pasaj suprateran peste calea ferată  de la Gara de Vest care să deservească atât traficul rutier, cât şi populaţia a două cartiere, Vest şi Mitică Apostol

Valoarea totală a proiectului  este de aproximativ 91,6 milioane de lei inclusiv TVA.

  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro