Vineri, 29 martie 2024 - 5:18:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Împuşcături în Bucureşti


8 noiembrie 2012

 

Doi bărbaţi au fost audiaţi, în noaptea de miercuri spre joi, în cazul reglării de conturi cu pistolul în plină stradă, pe centura Capitalei. Un bărbat a fost împuşcat în piept, după ce mai mulţi indivizi au deschis focul asupra maşinii în care se afla. Victima este în continuare la spital.

Scandalul a pornit după ce maşina în care se afla bărbatul împuşcat a fost blocată de o alta. Bărbaţii care au coborât din ea au tras aproximativ 20 de focuri cu un pistol cu gaze.

"Au tăbărat unii pe noi. Nu ştiu cine erau. Veneam de la sală", a declarat unul dintre cei atacaţi.

La doar câteva minute după ce s-au auzit împuşcăturile, poliţiştii au oprit în trafic o maşină cu geamurile sparte, în care se aflau doi bărbaţi. Procurorii cercetează maşina oprită de poliţişti în trafic. "Am găsit un autoturism supus unui atac atât cu arma de foc sau s-ar putea să fie pistol cu gaze. Nu ştim în momentul asta. S-au ridicat tuburile proiectilelor", a spus procurorul Adrian Ghicu.

Anchetatorii merg pe varianta unei reglări de conturi. "Avem de-a face cu o răfuială între clanuri. Câţiva dintre autorii prezumtivi ai acestui atac s-au predat organelor de poliţie", a completat Adrian Ghicu.

Bărbatul împuşcat a fost dus, cu o maşină particulară, la Spitalul Bagdasar Arseni. A ajuns acolo în şoc hemoragic, cu o rană în zona toracelui şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Anchetatorii încearcă acum să stabilească cine este vinovat pentru scandal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro