Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:43:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incendiu puternic lângă podul Grant din Bucureşti


1 decembrie 2012

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la liniile ferate din apropierea podului Grant din Capitală, şapte vagoane fiind afectate. Pompierii intervin cu zece autospeciale cu apă şi spumă.

Şapte vagoane au fost afectate de incendiul izbucnit vineri seară lângă podul Grant din Capitală, unde pompierii au intervenit cu zece autospeciale cu apă şi spumă, potrivit Mediafax.

La faţa locului s-au aflat şi un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora, nefiind înregistrate victime.

Potrivit celor de la ISU, cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată.

Incendiul, semnalat la 112 în jurul orei 22.30, a izbucnit la liniile ferate din apropierea podului Grant din Capitală, fiind cuprinse de flăcări vagoane scoase din circulaţie.

Reprezentaţii ISU Bucureşti au mai spus că incendiul a izbucnit aproximativ în aceeaşi zonă unde, în 23 august, au fost afectate de flăcări, în condiţii similare, alte 11 vagoane scoase din circulaţie. Atunci, pompierii au avut nevoie de aproximativ trei ore şi jumătate pentru a stinge incendiul.

Potrivit CFR Călători, două dintre vagoanele cuprinse de flăcări în 23 august erau achiziţionate de la companie de către o firmă privată, în vederea casării şi comercializării acestora ca fier vechi, iar celelalte erau scoase din uz şi aflate în diverse stadii de casare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro