Vineri, 29 martie 2024 - 8:58:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ilfov


23 iunie 2012

avionUn avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, în zona localităţii Cornetu, în apropierea unor case, informează România TV. La bordul avionului prăbuşit se aflau patru persoane şi toate sunt în viaţă. Unul dintre pasageri este mai grav rănit şi a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spitalul Floreasca. Celelalte trei victime vor fi preluate de ambulanţe şi cel mai probabil vor fi duse la spitalul Universitar.

Accidentul aviatic s-a produc în localitatea Cornetu, lângă Clinceni, într-o zonă cu case. Din primele informaţii, avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, iar cea mai probabilă cauza este o defecţiune tehnică.

Avionul de mici dimensiuni prăbuşit decolase de pe Aerodromul Clinceni.

"Două autospecciale cu apă şi spumă au plecat spre locul accidentului. Accidentul aviatic a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112, persoana care a sunat a spus că o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit şi din ea iese fum. Victimele sunt conştiente, una este în stare mai gravă şi va fi transportată cu elicopterul SMURD, celelalte cu ambulanta la spitale din Capitala", a declarat Simion Petruş, de la ISU Ilfov.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro