Joi, 25 aprilie 2024 - 2:07:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Model Mercedes special la aniversarea a 45 de ani a gamei de lux sport


7 aprilie 2012


mercedesMercedes Benz lansează la Salonul Auto de la New York o ediţie specială a modelului SL65AMG, pentru a marca aniversarea de 45 de ani de la înfiinţarea AMG.

Produs într-o ediţie limitată de doar 45 de unităţi, modelul Mercedes Benz ŞL 65 AMG 45th Anniversary diferă faţă de modelul clasic prin câteva elemente de design, scrie Bornrich.


Mercedes 65 ŞL AMG a determinat constructorii Mercedes să fie inventivi la capitolul finisaje. Cea mai importantă modificare este nuanţa vopselei, culoare denumită Magno Graphite. Vopseaua mata scoate în evidenţă conturul corpului de aluminiu, intrând în contrast cu aplicaţiile cromate lucioase.
Printre caracteristicile cu care se remarcă noul model Mercedes se număra radiatorul cu grilaj, oglinzile exterioare şi spoilerul confecţionate din carbon. În plus, tapiţeria realizată de Style Exclusive este confecţionată din piele veritabilă, gri sau bej, "marcate" cu emblema AMG.


La nivel tehnic, modelul aniversar nu este diferit faţă de cel clasic, fiind prevăzut cu acelaşi motor V12, de 630 cai putere.
Anul acesta aparţine Mercedes, producătorul german lansând modelul SL65AMG şi anunţând o nouă generaţie pentru Benz SL-Class 2013, model luat în calcul pentru cea mai bună decapotabilă cu două locuri din lume.


Lista lansărilor Mercedes a fost completată cu noul GL-Class full size SUV şi ŞL 65 AMG, modele prezentate la Salonul Auto de la New York.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro