Marţi, 19 martie 2024 - 1:06:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mobella Home Concept, prietenul casei tale! Inaugurare cu muzică bună pentru cel mai...altfel magazin de mobilă din Ploieşti


24 februarie 2021



Într-un Ploieşti cenuşiu, sufocat de poluare şi îngenunchiat de pandemia de coronavirus, inaugurarea unui nou magazin de mobilă ar fi putut trece neobservată. Dar, deschiderea Mobella Home Concept a fost un eveniment fancy care a demonstrat că se poate şi altceva. 

Recunosc că am acceptat invitaţia din curiozitatea de a afla de ce era nevoie de încă un magazin de mobilă. Şi la fel de bine, recunosc că nu am regretat participarea, iar magazinul trebuie văzut pentru că nu este clasicul magazin de mobilă care miroase a clei şi lemn.

Sărbătoarea lui Acasă, aşa a fost denumită inaugurarea noului magazin,  organizată impecabil de Loredana Chelba, a adus o pată de culoare într-o zi de Dragobete în care tot ploieşteanul se înghesuie să cumpere orhidee şi cât mai multe inimioare. Muzică bună (un saxofonist discret, dar care a creat o atmosferă de cinci stele), inconfundabilele flori de la Chic Fleuriste şi oameni frumoşi, dornici de a vedea ce aduce Mobella nou în oraş. 

Mobella Home Concept este un magazin pe trei niveluri care oferă mobilă de serie pentru dormitor şi living. Plictisitor aţi putea spune, dar modele sunt atât de variate şi de elegante încât nu se poate să nu găseşti ceva pe gustul celui mai fiţos căutător de noutăţi.

Noul magazin este situat pe Bulevardul Republicii nr. 327,  în cartierul Albert, şi aduce în Ploieşti mobilier realizat de designerii companiei, în stil clasic şi modern.  Mobilierul prezentat a fost admirat de toţi participanţii la evenimentul de deschidere şi suntem convinşi că mulţi vor reveni în calitate de clienţi. <
Trebuie să menţionăm că este cel de al doilea magazin deschis de Grupul Mobella la Ploieşti, dar cel inaugurat miercuri seară, spre deosebire de cel din zona Caraiman care vinde mobilă personalizată, oferă produse de serie, cu dimensiune fixă, clienţii putând să îşi aleagă materialele şi culorile sau finisajele.

În plus, noul magazin Mobella colaborează cu magazinul de ţesături Sophia Ploieşti oferind clienţilor soluţii complete de amenajare a locuinţei. Magazinul din cartierul Albert. este deschis de luni până vineri de la 9.30-19.30 şi sâmbătă de la 9.30-14.00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro