Joi, 25 aprilie 2024 - 11:06:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cinci companii care le oferă angajaţilor beneficii extra-salariale impresionante


26 iulie 2017

Deşi remuneraţia este un factor extrem de motivant pentru angajaţi, şi beneficiile extra-salariale joacă un rol important. Un sondaj recent realizat de Gallup a demonstrat că aproape 50% dintre persoanele care se află în căutarea unui job ţin cont şi de acest aspect. Aşadar, companiile se conformează acestui trend.

Iată cinci companii care oferă astfel de beneficii, potrivit moneyish.com:

Airbn
b – angajaţii companiei primesc o „bursăîn valoare de 2.000 de dolari. Banii pot fi folosiţi pentru a-şi plăti cazarea atunci când călătoresc, alegând din multitudinea de listări de pe site-ul Airbnb.

Apple – fiecare angajat beneficiază de o reducere de 25% la AppleCare, dar şi 25% reducere la achiziţionarea unui iPad sau iPod o dată pe an. Totodată, ei au un discount de 10% şi la produsele terţe Apple.

Google – printre beneficiile de care se bucură angajaţii companiei se numără gustările gratuite la birou, dar şi reduceri la atelierele de reparaţii de biciclete, la spălătoriile auto, la curăţătoriile pentru haine şi chiar la firmele care livrează alimente organice.

Hilton – angajaţii companiei primesc reduceri începând cu 35 de dolari dacă vor să petreacă o noapte la Hilton Garden Inn sau Hampton, de exemplu. La DoubleTree, Embassy Suites şi Canopy, reducerea este de 45 de dolari din preţul de cazare pe noapte, în vreme ce la Waldorf Astoria, ea ajunge la 55 de dolari.

Old Navy
– retailerul le oferă angajaţilor reduceri de 50% la îmbrăcămintea pe care o comercializează.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro