Joi, 28 martie 2024 - 8:37:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Abuzurile UPC sub ochii blânzi ai OPC


16 august 2014

Am ramas mut de uimire cand am deschis contul meu UPC (https://my.upc.ro) si am citit urmatorul mesaj:

Pentru tine - noi canale premium

Draga CONSTANTIN

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.
Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie  iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie. - De ce ati considerat voi ca nu pot trai fara aceste 2 canale ?
Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus). - Cu ce drept ? Poate imi raspunde OPC-ul!
Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate. - Oare ? De unde ati tras voi concluzia asta ?

 
Multumim
Echipa UPC

In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu esti de acord cu modificarea pretului abonamentului, ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori. In acest sens trebuie sa te prezinti personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea.


Uite ca eu nu am citit acest mesaj la timp, fiind foarte preocupat sa fac bani, inclusiv pentru plata abonamentului la UPC. Mi-am facut cont pe site-ul https://my.upc.ro pentru a scuti timp la plata facturilor. Insa, ei ma invita personal(!!!), la orice magazin UPC pentru a depune o cerere, pentru că mi s-au bagat pe gat încă 2 canale TV!!! Păi insteţilor, contul pe site-ul vostru inteligent mi l-am facut tocmai pentru a scuti timp şi a nu mai sta ca prostul la coadă, să va rog să-mi primiţi banii!

Din textul italic "In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 ..." care insoteste mesajul lor,  rezulta ca mi-am luat tzeapa! Mi-au luat inca 3 lei, bagându-mi pe gât înca 2 canale, de care, sincer, chiar nu am nevoie!

Dragii mei, sincer, imi pare rau sa va dezamagesc ca sunt doar inginer, nu avocat, sa fiu la curent cu toate legile si ordonantele de urgenta care se emit in aceasta tara. Stiu ca am semnat cu ani in urma un contract cu UPC-ul, in care scria negru pe alb, continutul abonamentului la UPC si pretul acestuia. Ca intre timp, a mai aparut o ordonanta de urgenta, habar nu am avut, nu este jobul meu.

Alooo, OPC, PE UNDE SUNTETI ? EXISTATI CA INSTITUTIE ?

Voi reveni cu amanunte privind abuzurile UPC, dupa ce voi cere punctul de vedere oficial al OPC si al UPC.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro