Joi, 25 aprilie 2024 - 3:15:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Averea imobiliară a McDonald`s România


10 septembrie 2013

McDonald‘s este singurul lanţ internaţional de restaurante de tip fast-food care a intrat direct pe piaţa românească, spre deosebire de concurenţii săi, KFC şi Subway, ale căror unităţi sunt operate în sistem de franciză. În cei 18 ani de când funcţionează în România, McDonald‘s a investit în dezvoltarea reţelei peste 100 mil. euro, sumă din care 60% reprezintă investiţiile imobiliare şi 40%, echipamentele.

Compania are în proprietate totală sau parţială 20 dintre terenurile pe care funcţionează restaurantele McDonald‘s în România, iar spaţiile închiriate sunt concesionate pe o perioadă de minimum 20 de ani, însă ajunge cu cele mai multe contracte la o perioadă de 49 de ani. Americanii au în total 65 de restaurante deschise în 21 de oraşe din România, dintre care 33 de unităţi McDrive, în cazul cărora toate clădirile sunt în proprietatea companiei.

„Pentru o parte din restaurantele McDrive avem în proprietate şi terenurile. În cazul unităţilor McDrive pe care le vom deschide de acum încolo, prima opţiune este cumpărarea terenului sau a unei clădiri, dacă se pliază pe ce ne interesează pe noi (restaurantul din Piaţa Romană este în această situaţie - n.red), şi facem demersuri de achiziţie a unor spaţii care sunt închiriate în momentul de faţă“, a declarat Daniel Boaje, directorul general al McDonald‘s România.

Sursa: capital.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro