Joi, 28 martie 2024 - 11:29:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum ar fi dacă ai avea o afacere wow, însă nu ai avea niciun cuvând aşternut pe hârtie despre ea?


14 octombrie 2022

Ce te faci dacă un potenţial partener de business îţi spune după o întânire sau un call: aşteptăm prezentarea firmei pe mail ca să mergem mai departe cu discuţiile!?

Pentru ca tu să nu intri în panică la auzul acestor vorbe, noi, EVV Marketing, am lansat în anul 2022 serviciul de creare prezentări business profesioniste, ca serviciu dedicat.

La baza design-ului şi structurii prezentărilor stau circa 6 ani de experienţă profesională în marketing şi vânzări, atât în cadrul corporaţiilor, cât şi în colaborările cu firme mici şi mijlocii.

EVV Marketing este prima agenţie de marketing din România care oferă ca serviciu dedicat scrierea şi aşezarea în pagină a prezentărilor business PRO. Scopul acestora este de consolidare a unui brand şi de evidenţiere a acestuia la momentul abordării unei strategii orientate către new business. Toate acestea, printr-o documentare consistentă asupra pieţei şi implicit a domeniului de activare, urmărind o comunicare targetată către potenţialii clienţi.

Prezentările business sunt împărţite în categorii de interes, cu preponderenţă în prezentare de firmă, de brand (personal sau business), de produs, diferite tipuri de strategie, plan de afaceri, ş.a.m.d., în funcţie de necesităţile clienţilor. Au un design atrăgător fiind în armonie cu trendul actual, folosind aplicaţii specifice de page design.

Detalii complete pe site-ul agenţiei accesând https://www.evvmarketing.ro/prezentare-firma/


Contact


George Grigorescu

Marketing şi Advertising Advisor

0757.070.671

[email protected]


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro