Joi, 28 martie 2024 - 10:51:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gruia Stoica nu şi-a recuperat garanţia depusă pentru privatizarea CFR Marfă


16 decembrie 2013

Ministerul Transporturilor încă negociază cu GFR returnarea garanţiei de 10 milioane de euro, depuse pentru privatizarea CFR Marfă. Declaraţia a fost făcută de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu.

De negocierile cu Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român, compania care urma să preia societatea de stat, se ocupă secretarul de stat Cristian Ghibu, cel care a negociat încă de la început vânzarea companiei.

Imediat după ce oficialii de la Transporturi au anunţat că nu-i mai vând compania, Gruia Stoica a ameninţat că va da statul în judecată, dacă nu îşi primeşte banii înapoi. GFR şi-a recuperat deocamdată doar avansul depus pentru pachetul de acţiuni.

„Am înţeles că acel cont a fost eliberat, dar garanţia nu a fost înapoiată GFR. Ministerul Transporturilor trebuia să îi dea înapoi şi nu i-a dat, în momentul acesta suntem în discuţii. Nu ştiu să vă spun dacă până la urmă se va da sau nu această garanţie”, a declarat Ramona Mănescu la un post de televiziune.

„Garanţia va fi returnată, aşa cum au indicat şi consultantii CFR-ului, Muşat şi asociaţii şi Deloitte. Contul escrow a fost deja eliberat aşa cum ştiţi. Garanţia am înţeles că mâine urmează a fi eliberată”, spunea Ramona Mănescu în 22 octombrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro