Marţi, 19 martie 2024 - 9:57:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fabrica de Arme Cugir îşi dublează capacitatea


6 iunie 2013

Fabrica de Arme Cugir a încheiat un contract pentru livrare de arme uşoare către o ţară membră NATO, ceea ce îi va permite dublarea capacităţii şi angajarea a 300 de persoane, a declarat ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

 

”În prezent, fabrica de Arme Cugir are peste 600 salariaţi, iar de curând am încheiat un contract pentru dublarea activităţii”, a subliniat oficialul. Potrivit acestuia, Ministerul de Finanţe este în general foarte reţinut la crearea de noi locuri de muncă la unităţi care au datorii. Din această cauză, Vosganian a spus că a convenit cu colegi de la Ministerul Finanţelor ca de fiecare dată când aduce contracte suplimentare faţă de capacitate să i se permită angajare de personal pe perioada contractului şi în număr necesar pentru îndeplinirea obiectului respectiv.

 

”Am convenit să prezentăm în Guvern un Memorandum pe care l-am acceptat împreună cu ministerele, prin care să angajăm 300 de persoane la Fabrica de Arme Cugir”, a explicat ministrul.

 

Aceştia vor fi angajaţi pe o perioadă care depăşeşte ca ordinul de mărime lunile, iar ministrul speră ca acest contract să se prelungească şi persoanele respective să fie angajate definitiv. Ministrul Economiei a mai declarat că fabrica a avut anul trecut o cifră de afaceri de 11 milioane lei, iar acest contract dublează capacitatea

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro