Miercuri, 12 august 2020 - 12:21:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Miliardar român ajuns la sapă de lemn


22 iulie 2013

Dumitru Bucsaru, omul care a sponsorizat fosta campioana a Romaniei la fotbal, Unirea Urziceni, si care invartea pe degete zeci de milioane de euro, este acum sufocat de datorii uriase. In 2010, topurile celor mai bogati romani il “creditau” cu o avere de 80.000.000 de euro. Era ultramediatizat, investea bani cu lopata in fotbal, avea masini foarte scumpe si conducea afaceri de mare anvergura. Azi, insa imperiul lui pare a fi o ruina.

Nu cu multa vreme in urma Dumitru Dragomir dezvaluia in presa ca Bucsaru ar fi irosit toti banii din Liga Campionilor, aproape 20 de milioane de euro, si ca e falit: “Bucsaru nu e baiat destept, este in ruina in momentul de fata. A cheltuit trei sferturi din bani tot la fotbal, deci nu ramasese cu mare lucru”.

Complexul imobiliar pe care l-a dezvoltat la marginea Capitalei, in comuna 1 Decembrie, pare sa fi fost “gaura neagra” in care milionarul si-a tocat banii. In timp ce bancile il presau sa restituie creditele luate pentru sustinerea proiectului - de ordinul milioane de euro - Bucsaru a ramas cu peste 300 de vile nevandute. Mai mult, el a divortat si de a doua sotie, Nicoleta, pierzand, potrivit presei, jumatate din avere.

In perioada lui de apogeu, jurnalistii scriau ca Bucsaru, poreclit "Mitica Surub", dupa ce a vandut tone de astfel de piese Ministerului Transporturilor, ar fi incheiat contracte extrem de profitabile cu institutiile statului, afacerile cu bani publici sunt "specialitatea" lui.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(169 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 11 august 2020
Autentificare
stiriactuale.ro