Vineri, 29 martie 2024 - 4:58:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Divergent”: primul centru de training care combină tehnologia şi creativitatea, acum la Ploieşti


22 noiembrie 2016

În toamna aceasta a fost lansat la Ploieşti, proiectul Divergent. Training and Technology cu intenţia declarată de a contribui la dezvoltarea comunităţii locale şi transformarea oraşului într-un hub al inovaţiei, prin intermediul educaţiei.

Proiectul îşi propune să ofere publicului şi firmelor accesul la programe de training de calitate, printr-o abordare profesională, în pas cu dezvoltarea tehnologiei informaţiei şi un mix format din cursuri de programare, soft skills, design şi creativitate.

Ideea de bază pleacă de la nevoia de a forma oameni competenţi în disciplinele care definesc astăzi succesul în afaceri şi proiecte sociale la nivel global şi de a cultiva pasiunea pentru design, tehnologie şi dezvoltare continuă.

În consecinţă, programele Divergent sunt gândite şi dezvoltate să ofere viitorilor cursanţi nu doar cunoştinţe şi competenţe care să le aducă succesul în viaţa profesională şi personală dar şi un mod de gândire distinctiv.

Strategia pe care o abordează primul centru de training care îmbină tehnologia şi creativitatea din Ploieşti, are în prim plan dezvoltarea unui sistem bazat pe dezvoltarea continuă şi schimbarea mentalităţii în ceea ce priveşte formarea profesională, conceptul de învăţare, creşterea gradului de conştientizare a importanţei utilizării creativităţii şi designului ca avantaje competitive într-o lume competitivă şi în continuă dezvoltare.

Pe de o parte, compania va oferi un set de cursuri de programare atât pentru începători si studenţi, cât şi pentru cei care îşi doresc o schimbare si o nouă perspectivă în carieră. Pe de altă parte, toata gama de cursuri, inclusiv cele de dezvoltare personală sau design thinking se adresează profesioniştilor din diferite domenii, managerilor, oamenilor de marketing sau vânzări, angajaţilor sau întreprinzătorilor care doresc să-şi dezvolte potenţialul şi nivelul de calificare descoperind aspectele personale care îi face eficienţi, învăţând cum să se motiveze pe sine dar şi cum să influenţeze cu integritate pe ceilalţi, dezvoltând în final abilităţi de a rezolva într-un mod inteligent şi creativ problemele profesionale sau de a exploata benefic oportunităţile din jurul lor.

Cei care se simt atraşi de tehnologia informaţiei şi sunt interesaţi să exploreze direcţii de carieră în această zonă vor avea la dispoziţie cursuri de programare prin care vor învăţa să rezolve probleme prin intermediul software-ului. Iar programele pentru acest segment de audienţă sunt concepute atât ca metode de inţiere în a scrie cod şi a gândi algoritmic cât şi ca ateliere de lucru pentru avansaţi.

În acealaşi timp, pasionaţii de dezvoltarea personală vor avea la dispoziţie o serie de cursuri şi ateliere menite să îi ajute să isi dezvolte laturi ale personalităţii rămase neexploatate şi să dobândească competenţe în acord cu aspiraţiile proprii pentru succes, atât în carieră cât şi în viaţa personală.

Programele de soft skills vor fi astfel o alta componentă de bază în portofoliul Divergent prin care viitori cursanţi îşi vor putea adăuga în colecţia de talente personale, abilităţi de interacţionare şi comunicare, de negociere sau mediere a conflictelor, de gestionare a stărilor emoţionale, de gândire creativă sau de organizare.

Trainerii şi mentorii care s-au alăturat proiectului sunt oameni pasionaţi de ceea ce fac, acreditaţi conform cu standardale domeniului de expertiză şi toţi provin din mediul de business, ceea ce îi face calificaţi să transfere cunoştinţe şi abilităţi cu un pronunţat caracter practic.

Cu o abordare inovatoare în educaţia pentru succes în business şi carieră, divergent.ro aduce în prim plan un mod distinctiv de a găsi oportunităţi şi de a rezolva probleme.

Divergent Training & Technology este un proiect de training orientat spre dezvoltarea personală şi profesională, iniţiat de oameni dedicaţi şi pasionaţi de inovaţie şi tehnologie.

Compania dezvoltă produse educaţionale proprii şi doreşte creşterea nivelului de calitate în training şi tehnologie pentru clădirea unei comunităţi dedicată inovaţiei în Ploieşti, oraş cu mare potenţial de dezvoltare tehnologică şi la nivel de resurse umane.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro