Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:08:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotolii puf, la preturi bune, fabricate in Romania


9 august 2017

De ceva timp a intrat in Romania o moda noua in materie de mobilier . Este vorba de fotoliile puf care se pot muta si se pot pune oriunde in casa , gradina sau pe malul lacului . In Romania sunt mai multi comerciantii care comercializeaza fotolii puf de inalta calitate . Printre ei enumeram pe cei de la Pufrelax care detin si site-ul purferlax.com . Acestia se prezinta ca fiind o echipa tanara  si ambitioasa care produc fotolii Puf Relax inca din 2011 si care a crescut de la an la an . Acestia se recomanda ca fiind foarte buni ascultatori ai pareri clientului iar produsele lor denota gradul de seriozitate pe care il ofera atunci cand este sa livreze un produs finit comandat .

Fotoliile Pufrelax se impart in doua mari categorii principale:

  •     Umplute cu un amestec de fulgi de burete normal si memory
  •     Umplute cu granule virgine de polistiren expandat


Diferentele esentiale intre cele doua tipuri de fotolii sunt:

  • -          in sensul confortului oferit, cele cu burete avand castig de cauza :); acestea sunt atat de confortabile incat daca adormi pe un King Size, poti dormi linistit pana dimineata ,sansele sunt sa te trezesti mai odihnit decat pe patul tau obisnuit!
  •  
  • -          in sensul spatiului ocupat, cele cu granule fiind mai economicoase din acest punct de vedere
  •  
  • -          cele cu burete nu mai trebuiesc completate sau reumplute niciodata cu burete, spre deosebire de cele cu granule de polistiren care trebuie recompletate din cand in cand datorita faptului ca bilutele de polistiren se taseaza cu timpul, reducandu-si volumul.


Modelele de fotolii care sunt umplute cu fulgi de burete, sunt concepute cu o saltea interioara care la nevoie se transforma intr-un pat generos, husa exterioara fiind din material textil, detasabila.

Modelele de fotolii umplute cu granule virgine de polistiren (nu polistiren tocat) se fac fie din imitatie de piele, fie din material textil sau material special pentru exterior. Umplutura lor este de calitate premium, in general folosim granule de polistiren de o densitate de 13.5 Kg/mc, fara urme de polistiren tocat care lasa urme de praf si chiar particule mai mari prin casa.

Asa ca daca doriti sa oferiti un cadou inedit prietenului , prietenei puteti opta pentru un fotoliu puf de inalta calitate !


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro