Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:05:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Super Sale Weekend la Ploieşti Shopping City


16 ianuarie 2014

Ploieşti Shopping City organizează în perioada 17 – 19 ianuarie 2014 Super Sale Weekend, o campanie în cadrul căreia vizitatorii mall-ului pot profita de extra reduceri şi oferte speciale, valabile în zeci de magazine, renumite branduri internaţionale de fashion şi nu numai, cât şi de ateliere speciale de make-up, zona de jocuri pe console playstation sau expoziţia de ATV-uri. În plus, de-a lungul celor trei zile, prahovenii se vor bucura şi de concursuri cu premii surpriză.

Pe lângă reducerile de 50% sau chiar de până la 70% în unele magazine, active în mod normal până pe 23 februarie, clienţii se pot bucura în acest weekend de extra reduceri şi oferte speciale, valabile doar în magazinele din Ploieşti Shopping City. Astfel, prahovenii îşi pot cumpăra produsele dorite la preţuri speciale şi vor putea alege dintre magazinele de încălţăminte, haine, articole sport, cosmetice, decoraţiuni, electrocasnice sau cele pentru copii. Brand-urile internaţionale şi nu numai le-au pregătit vizitatorilor pentru weekendul de Super Sale cele mai bune promoţii, oferte variate şi un stoc complet de mărimi şi modele. Lista completă a magazinelor participante la promoţie se găseşte la punctele de informare din centrul comercial.

Şedinţe de make-up gratuite şi sfaturi de frumuseţe

Pentru aceste zile, Ploieşti Shopping City le-a pregătit ploieştenilor în colaborare cu Sephora, Kendra, Marionnaud şi Yves Rocher patru zone dedicate atelierelor de make-up, unde doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate cu şedinţe gratuite de machiaj şi sfaturi de beauty.  Atelierele au loc zilnic între orele 14:00 – 20:00, iar înscrierile se fac în Ploieşti Shopping City, în funcţie de locurile disponibile.

Playstation şi ATV-uri pentru pasionaţi

Tot în această perioadă, Ploieşti Shopping City, împreună cu Altex, a amenajat o zonă specială pentru împătimiţii jocurilor pe console playstation, deschisă zilnic între orele 10:00 – 22:00. În plus, pasionaţii se vor putea bucura şi de o expoziţie de ATV-uri, unde vor fi întâmpinaţi cu oferte create special pentru acest weekend.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro