Joi, 28 martie 2024 - 9:34:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O mare companie germană se extinde în România


13 martie 2017

Grupul german Preh îşi va deschide, săptămâna viitoare, o reprezentanţă la Iaşi, în care vor lucra peste 50 de angajaţi. Furnizorul din industria auto a închiriat deja birouri în Iaşi, fiind în perioada de amenajări, anunţă „Ziarul Financiar”.

Staţia de încărcare de maşini electrice va fi inaugurată în data de 14 martie.

Preh GmbH este o companie germană producătoare de componente auto. Pe plan mondial, Grupul Preh activează cu un număr de 4.900 de angajaţi în Germania, Portugalia, Franţa, Mexic, SUA, China şi România. Compania a fost fondată în anul 1919 şi a avut în anul 2015 vânzări de 763 de milioane de euro, potrivit site-ului oficial.

În România, Preh deţine o fabrică la Ghimbav, lângă Braşov, destinată producţiei de comutatoare multifuncţionale pentru volan şi sisteme de reglaj climatizare. Fabrica se află în Parcul Industrial Braşov–Ghimbav şi a demarat producţia în martie 2009.

Compania produce în fa­brica din Ghimbav comu­tatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală, clienţii companiei fiind producătorii auto BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Daimler.

În prezent, la fabrica Preh din Ghimbav lucrează 929 de oameni.

Compania germană continuă să facă angajări în România. În acest moment există mai multe posturi disponibile: responsabil calitate schimb, programatori IT, administratori de reţea, tehnicieni IT, ingineri, responsabili pentru planurile de producţie, dezvoltatori de software, şef schimb producţie electronice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro