Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:57:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Biscuiţii româneşti Eugenia, de vânzare pe Amazon


4 aprilie 2015

Brandul de biscuiţi sandwich Eugenia a intrat în oferta de produse vândute pe Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume.

Astfel, cunoscuţii biscuiţi  Eugenia pot fi cumpăraţi online, din orice colţ al lumii, iar livrările sunt făcute într-o singură zi de la plasarea comenzii.

“Românii au o relaţie specială cu brandul Eugenia. Pentru mulţi, înseamnă gustul copilăriei, al anilor de studenţie sau, dacă nu mai locuiesc în România, înseamnă ideea de acasă. De aceea, nu am fost foarte surprinşi să vedem succesul uriaş pe care l-am avut în vânzările externe în momentul în care biscuiţii au devenit disponibili pe platformele marilor retaileri online internaţionali, precum Amazon”, au declarat reprezentanţii companiei care produce Eugenia.

Dobrogea Grup, compania producătoare a biscuiţilor Eugenia, vinde pe pieţele externe din 2007, ţările cu cele mai mari comenzi fiind Spania, Italia, Marea Britanie, SUA, Canada şi Germania, acolo unde, de altfel, se găsesc şi cele mai extinse comunităţi de români. În prezent, aproximativ 9% din producţia anuală de Eugenia merge către export.

Eugenia este un brand românesc vechi de peste 60 de ani


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro