Marţi, 19 martie 2024 - 11:54:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ANRE a amendat GDF SUEZ cu 200.000 lei. Suma a fost achitată


20 octombrie 2015

Autoritatea Naţională pentru Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a amendat GDF Suez Energy cu 200.000 lei pentru facturile emise, iar suma a fost deja plătită, se arată într-un comunicat al ANRE.

"Ca urmare a petiţiilor înregistrate la ANRE cu privire la modalitatea de facturare a serviciului de furnizare reglementată a gazelor naturale realizată de operatorul economic GDF Suez Energy pentru clienţii finali de tip B1, ANRE a efectuat o acţiune de control de tip verificare la această companie. În urma acţiunii de control, ANRE a constatat că, pentru o parte din clienţii finali de tip B1, furnizorul de gaze naturale a implementat un proiect nou intitulat 'Transmitere 3 facturi simultan", adus la cunoştinţa ANRE dar care nu a fost aprobat/avizat de Autoritate", se arată în document. 

Ca atare, furnizorul de gaze naturale a fost sancţionat cu amendă în cuantum total de 200.000 lei. 

Totodată, ANRE a dispus furnizorului de gaze să factureze lunar contravaloarea serviciului de furnizare reglementată a gazelor naturale, în conformitate cu prevederile reglementărilor din domeniul gazelor naturale, şi să nu mai aplice clienţilor finali Metodologia 'Transmitere 3 facturi simultan'.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro