Marţi, 19 martie 2024 - 1:30:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Astra Asigurari - compania care vă asigură coşmarul!


10 iulie 2013

În mass-media au apărut numeroase declaraţii şi avertismente cu privire la ne sustenabilitatea preţurilor practicate de către unele companii de asigurare, precum Astra, Euroins şi Carpatica. Avertismentul lansat de către managerii din asigurări era că acest război va face victime în momentul despăgubirii şi clienţii îşi vor pierde încrederea în sistemul de asigurări.

Primele victime au apărut deja, în rândul păgubiţilor Astra, conform semnalării venite din partea Asociaţiei concesionarilor Dacia, Renault şi Nissan - ACODAREN.

"În ultimul timp, tot mai mulţi clienţi, au venit la service-uri pentru a cere sprijin în rezolvarea unor situaţii conflictuale apărute în relaţia cu Astra, în calitatea lor de păgubiţi ai acestei companii.

Conflictul este generat de plată forţată, prin virarea în cont fără acordul păgubitului, a unor sume de bani considerate de către Astra drept despăgubire acceptată. Aceste sume, calculate netransparent, după o regulă ştiuta doar de inspectorii Astra, nu permit clienţilor efectuarea reparaţiilor în condiţii de calitate şi siguranţă, în ciuda facilitaţilor pe care le acordăm." – a declarat Marius GHIBAN, Directorul Asociaţiei concesionarilor Dacia, Renault, Nissan – ACODAREN.

"Vom atrage atenţia clienţilor să fie foarte atenţi la seriozitatea asiguratorului. Numărul de reclamaţii este un indicator suficient de bun. Anul trecut, conform datelor publicate pe site-ul lor, Astra a înregistrat 4123 de reclamaţii referitoare la dosarele de dăuna, iar conform analizei noastre sunt primii în acest top. Cine ar recomanda un astfel de asigurator? Noi în niciun caz." – a mai adăugat directorul asociaţiei ACODAREN.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro