Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:16:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Improvizatia, la clonarea telecomenzii de la poarta, doar va complica situatia!


19 octombrie 2022

 

Clonarea telecomenzii de la poarta principala, a celei de la bariera care da spre curte sau de la garaj este o investitie cu o marja excelenta de profit in securitate si confort, deoarece iti permite sa controlezi fara efort, de la distanta, accesul in spatiul personal, in cazul in care, accidental, iti distrugi sau ratacesti exemplarul pe care il folosesti in mod curent. Tu sau persoana careia i le incredintezi, fiindca de multe ori pui siguranta ta in mana altuia, desi majoritatea situatiilor care te obliga sa apelezi la copia de rezerva apar din propria neglijenta, fie ca este vorba despre pierdere sau ignorare in luarea masurilor necesare in caz de iminenta deteriorare.

Defectarea telecomenzii de la poarta nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste

Intr-adevar, exista semne ca o telecomanda este pe cale sa cedeze, fie reactionand mai greu decat in „tinerete”, fie necesitand un pic de insistenta pentru a o convinge sa deschida poarta de la intrare, garaj sau bariera, ori prin slabirea butoanelor, insa adevarul este ca nu poti prevedea cand va ceda. Atunci cand e sa se strice, se va strica.

Mai ales in cazul familiilor cu multi membri, toti utilizatorii de poarta/garaj/bariera, riscul este cu atat mai mare, cu cat sunt mai multe maini care manipuleaza aceeasi telecomanda. Ai tu grija, dar nu are el sau ea, o manuiesti ca si cum i-ai cere voie sa iti faca onoarea sa deschida sistemul de acces, dar fiul, proaspat sofer, e prea grabit spre intalnire ca sa apese pe butoane delicat, ca doar nu telecomanda e cea care l-a fermecat, ci, din contra, tocmai aceasta il impiedica sa ajunga la ea mai repede. Telecomenzile portilor automate isi pierd, astfel, din caracteristicile pentru care sunt apreciate pur si simplu prin utilizari repetate, adica repetate zilnic cu aceeasi lipsa de delicatete.



O cariera din copierea telecomenzilor de garaj, poarta, bariera

Telecomenzile sunt dispozitive care usureaza foarte mult controlarea sistemelor de acces de orice fel, prin emiterea unui semnal electric catre un receptor radio, sub forma unui cod, care, odata recunoscut, va determina inchiderea/deschiderea portii, respectiv ridicarea/lasarea barierei. Dupa ce te-ai obisnuit cu confortul pe care ti-l aduc, e dificil sa te cobori la nivelul unei banale chei, de aceea este esential sa te asiguri ca ai o copie pentru telecomanda de la garaj, poarta sau bariera, pentru orice eventualitate, fiindca nu stii niciodata ce se poata intampla sau cine va pune ochii pe ea.

Insa este nevoie de un minim de exigenta in alegerea centrului de copiere a telecomenzilor pentru porti, usi de garaj sau bariere, fiindca o manopera prost executata va afecta buna functionare a sistemului de acces si va constitui o bresa de securitate. Dublura trebuie sa utilizeze aceeasi frecventa ca si receptorul si sa fie invatata codul originalului, iar un atelier cu experienta in domeniu, precum a adunat Chei OK in peste 40 de ani de lacatuserie, iti va recomanda mereu modelul care indeplineste cele mai bune caracteristici de siguranta si confort.

Asta inseamna o raza de actiune cat mai cuprinzatoare, capacitate generoasa de stocare a codurilor si o mare varietate a frecventelor radio suportate, fiecare telecomanda avand propria banda in care comunica. Una universala, cu care sa poti controla toate sistemele de acces trebuie sa fie cu si mai multa grija selectata, fiindca toata responsabilitatea sigurantei tale cade pe ea, utilizarea codului rulant, care se schimba automat dupa fiecare folosire, fiind cea mai buna optiune.



-Clonarea telecomenzii de la poarta trebuie sa fie mai mult decat doar OK. Chei OK!

Nu trebuie sa te multumesti cu solutia cea mai rapida sau la indemana atunci cand vrei sa obtii o noua copie dupa telecomanda barierei de la parcare, fiindca daca nu functioneaza, nu te ajuta cu nimic. Iar daca merge cu deficiente, te poti trezi ca va actiona bariera haotic si nu vrei sa te trezesti cu aceasta pe plafon sau deschisa pe jumatate. Fiind atelierul de lacatuserie cu cea mai vasta experienta din Ploiesti, noi trimitem tehnicienii la fata locului pentru a evalua amplasamentul, sistemul de acces si nevoile tale concrete. Profesionistii de la Chei OK detin aparatura, cunostintele si implicarea necesare pentru a executa o comanda personalizata si a realiza telecomenzi pentru bariere, garaje si porti care functioneaza optim de fiecare data.

Pana cealalta data, fiindca aceste gadget-uri se afla la discretia fiecaruia pentru a le utiliza responsabil, a le menaja sau, apasand cu furie pe butoane cand pare ca se deschide prea incet poarta, pentru a le abuza. Pe munca noastra si pe cheltuiala ta!

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro