Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:24:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vacanţă în Grecia: Rezervă-ţi un pavilion de lux în Peloponez


10 iunie 2012

amazoeVacanţa ta în Grecia trece acum la un nou nivel: Amân Resorts deschide la 1 septembrie un nou complex, Amanzoe, pe coasta estică a insulei Peloponez. Resortul îţi oferă 360 de grade de privelişti unice, este dotat cu Beach Club, SPA, terenuri de tenis şi biblioteca, fiind aşezat aproape de o mulţime de situri arheologice numai bune de vizitat.


Amanzoe se afla la doar 10 minute distanţă de Porto Heli, la două ore şi jumătate de mers "pe uscat" din Atena şi la două ore de mers pe apă din portul Pireu. Poţi ajunge, însă, în doar 25 de minute din Atena până la Amanzoe, dacă închiriezi un elicopter privat.
Complexul este format din 38 de pavilioane aranjate pe diferite nivele, astfel încât să te poţi bucura din plin de priveliştile din Peloponez, indiferent de cameră în care eşti cazat.
Fiecare pavilion este de sine stătător şi ajungi la el printr-o curte interioară cu pereţi de piatră. Odată intrat aici vei găsi un living şi un dormitor spaţios cu tavan înalt. Livingul şi baia au vedere directă către terasa umbrită de o pergolă.

La Amanzoe nu ai doar o cameră: ai un pavilion întreg Pavilion


Poţi alege să-ţi petreci vacanţă într-un pavilion simplu, care are în dotare o piscină de şase metri, sau într-unul dintre Pavilioanele Deluxe, cu o piscină de 12 metri.
În plus, poţi oricând să citeşti o carte despre istoria Greciei şi nu numai, în Biblioteca Amanzoe. Tot aici, vei avea la dispoziţie sectorul "Art Gallery and Boutique" unde găseşti diferite manufacturi greceşti, bijuterii şi opere de artă pe care le poţi admira şi chiar cumpăra pentru colecţia personală.


În complexul Amanzoe vei găsi şi Amân Spa, o zonă care include şapte camere duble de tratament, două băi de aburi şi un salon de coafură, toate cu vedere la curtea interioară.
Tratamentele includ masaje, tratamente faciale, exfolieri şi împachetări, combinând cele mai bune tehnici asiatice cu ritualurile ancestrale greceşti de frumuseţe.


Dacă nu vrei să renunţi la şedinţele tale de fitness pe timpul şederii, poţi merge la sala de forţă, poţi face Pilates şi Yoga într-un studio cu privire la dealurile înconjurătoare. În plus, ai şi două terenuri de tenis în aer liber.

Ce poţi vedea în zona Pavilion Deluxe


Mai mult decât atât, ai o mulţime de situri arheologice de explorat în zonă. Cei de la Amanzoe îţi pot aranja excursii la orice sit şi la oricâte îţi doreşti să vezi.


Printre siturile pe care merită să le vezi acolo se număra Sanctuarul Medical Asclepius, Amfiteatrul restaurat al lui Epidaur, cetatea legendară a lui Micene şi cimitirul micenian din Dendra, oraşul Kranidi, cetatea antică Tirynth şi altele.


Lansarea oficială va avea loc abia la 1 septembrie, aşa că ai suficient timp să îţi faci o rezervare chiar de pe site-ul Amanzoe.
Cazarea costă 925 de euro (fără TVA) pe noapte. dacă vrei să stai într-unul dintre pavilioanele "Deluxe". şi 825 de euro pe noapte într-un pavilion simplu cu piscina mai mică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro