Joi, 25 aprilie 2024 - 3:17:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vrei un salariu de 5.000 de euro?


20 ianuarie 2012

ueEuroconcurs (www.euroconcurs.ro) anunţă noi competiţii pentru persoanele interesate de o carieră europeană, cu joburi începând de la 4.200 de euro şi 5.350 de euro în cadrul instituţiilor Uniunii Europene.

EPSO (Oficiul European pentru Selecţia Personalului) lansează în martie 2012 competiţia anuală pentru aproximativ 300 de administratori (cu gradele AD 5 şi Ad 7). Domeniile pentru care EPSO recrutează administratori sunt: Administraţie Publică Europeană, Drept, Audit, Comunicare şi Relatii Externe. O poziţie de administrator este una de funcţionar european permanent, cu o remuneraţie care începe de la 4.200 de euro (în cazul AD 5) şi de la 5.350 de euro (în cazul AD 7). Administratorii se ocupă de elaborarea politicilor şi de punerea în aplicare a legislaţiei europene, efectuează analize şi oferă consiliere.


Participarea la aceste competiţii europene presupune înscrierea candidaţilor pe  site-ul oficial EPSO (www.eu-careers.eu) pentru a putea trece etapa de preselecţie. Etapa de preselecţie, numită Computer Based Test conţine teste de verbal reasoning (raţionament verbal), abstract reasoning (raţionament abstract), numerical reasoning (raţionament numeric) şi situational judgement (gândire situaţională).
Euroconcurs organizează traininguri intensive de pregătire în sesiunile din 21-22 ianuarie 2012 şi 18-19 februarie 2012, cu scopul de a explica în detaliu, prin exerciţii practice şi teorie, modalităţile rapide de rezolvare a testelor din etapa de preselecţie.


Noutatea pe care Euroconcurs o aduce în acest an este accesul gratuit pe care îl oferă cursanţilor săi la o platformă de teste online. Această platformă are rolul de a oferi un suport continuu pentru cursanţi astfel încât ei să poată simula contra cronometru situaţia de examen.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro