Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:46:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AFI Palace Ploieşti a avut peste 25.00 de vizitatori de Ziua Copilului


4 iunie 2014

De Ziua Copilului, AFI Palace Ploieşti a înregistrat un nou record de vizitatori: peste 25.000 de persoane au trecut pragul centrului comercial pentru a participa la activităţile pregătite pentru Ziua Copilului.

Timp de trei zile, AFI Palace Ploieşti s-a transformat în universul copiilor, cei mici putându-se bucura de competiţii, spectacole de dans, ateliere de pictură, bricolaj, prezentări de modă, ateliere educative, concursuri şi alte surprize. Ateliere de facepaining au întâmpinat de asemenea copiii, precum şi sesiuni de fitness, concursuri pentru prichindeii poligloţi şi cursuri educative despre măsurile de siguranţă în cazul incendiilor.

Nici părinţii nu au fost lăsaţi mai prejos, deoarece mămicile s-au putut răfăţa alături de fetiţele lor în zonele special amenajate. Acestea au putut încerca cele mai moderne coafuri şi beneficia de şedinţe de make-up gratuite.

AFI Palace Ploieşti va continua seria surprizelor pentru cei care vor trece pragul centrului comercial, pregâtind o serie nouă de concursuri, inaugurări şi competiţii.

Pentru detalii suplimentare, puteţi accesa site-ul  www.afipalaceploiesti.ro, sau pagina de facebook www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro