Joi, 28 martie 2024 - 1:13:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O firma românească în topul celor mai profitabile lanţuri de restaurante din România


19 iulie 2013

Marile lanţuri internaţionale de restaurante ce ocupă de ani buni poziţii fruntaşe în clasamentul în funcţie de valoarea business-ului sunt concurate serios, începând de anul trecut, de o companie de stat. Ro-Armycatering, deţinută de C.N.Romtehnica SA, a reuşit în al doilea an de activitate (în 2012) să ajungă la o cifră de afaceri de 30,5 milioane de lei şi un profit net de aproximativ 38.700 de lei. Business-ul a crescut faţă de 2011 de aproximativ 30 de ori, propulsând firma pe locul al cincilea în topul celor mai profitabile lanţuri de restaurante din România.

Pe primul loc în top se găseşte lanţul american de restaurante tip fast-food McDonald's care a raportat anul trecut afaceri de 399,9 milioane de lei, cu 0,39% mai mult faţă de anul anterior, şi un profit net de 4,1 milioane de lei, potrivit datelor furnizate pentru ECONOMICA.NET de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Cu puţin în faţa Ro-Armycatering, pe locul 4 din top 5 se află, cu afaceri nete de 35,46 milioane de lei, faţă de 30,8 milioane de lei cu un an în urmă, societatea Trotter Management SRL, cea care operează lanţul City Grill.

Succesul Ro-Armycatering se datorează faptului că are asigurată o bază extrem de numeroasă de clienţi, fără a fi nevoie de marketing şi campanii intense de promovare. Compania asigură servicii de hrănire exclusiv pentru personalul Armatei României şi are deja drept consumatori efectivele din 40 de unităţi militare, majoritatea instituţii militare de învăţământ şi baze de instrucţie din localităţi precum Bucureşti, Otopeni, Buzău, Breaza, Braşov, Predeal şi altele. În jur de 7.500 de oameni plătesc astfel zilnic cel puţin o masă pentru a mânca de la Ro-Armycatering. "Servim masa exclusiv pentru personalul Armatei. Printre alţii, sunt copii şi studenţi din Academiile Militare care plătesc pentru a lua masa de la noi", a explicat pentru ECONOMICA.NET directorul companiei, Mitroi Vichi-Vasile.  

Mai mult, veniturile companiei au crescut anul trecut şi pe seama unor evenimente precum Parada organizată în Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României la care au participat peste 700 persoane/zi, Nato Military Committee Conference (desfăşurată în România - peste 300 persoane/zi) sau Black Sea Defense & Aerospace (peste 150 persoane/zi).

Sursa foto: http://roarmycatering.ro/


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro